Publicat de: Adrian | mai 29, 2008

Bucuresti fest 2008

Ce este BucurestiFest? Descrierea organizatorilor de pe site-ul oficial este urmatoarea:

BucurestiFest este un proiect care îsi propune sa zguduie Bucurestiul, dar într-un sens bun, bineînteles. Ce fel de eveniment este BucurestiFest? Un festival al muzicii? Al sportului? Al familiei? De fapt BucurestiFest va fi toate aceste lucruri si chiar mai mult. Între 30 Mai si 1 Iunie 2008, Bucurestiul va fi gazda unui eveniment care va aduce o sclipire de speranta într-o lume materialista, o lume nesigura.

Împreuna cu o muzica diversificata, dar de cea mai înalta calitate, de la rock, la pop, sau hip-hop, pâna la muzica clasica si corala, vor avea loc si demonstratii sportive cu campioni în skateboarding, BMX biking, football freestyle, precum si programe speciale dedicate copiilor.

Apropo de muzica… Cateva nume sonore sunt Hillsong London, The Band With No Name, Vitamina C, Proconsul.

Interesant este faptul ca un astfel de eveniment, as putea spune… primul de amploarea lui din Bucuresti, desfasurat in aer liber, s-a bucurat de o mediatizare demna nu de secolul XIX, ca toate celelalte care l-au precedat, ci de una cat se poate de contemporana. In afara de nelipsitele afise si anunturi pe posturile de nisa din audio-vizual, am vazut ad-uri pe imensele ecrane publicitare din tot orasul…

Nu pot decat sa sper ca va fi o reusita, iar propunerile organizatorilor de pana in acest moment par sa ofere garantia acestui fapt.

Succes si… la mai mare!

 

Update:

Poze de la BucurestiFest 2008 puteti vedea aici.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: