Publicat de: Adrian | mai 30, 2008

Andrew Palau, duminica dimineata la Sala Dalles!

Andrew Palau  va predica la sala Dalles, duminica aceasta (1 Iunie 2008), in cadrul serviciului divin de dimineata al bisericii Bunavestire (10.00–12.00).

Cateva cuvinte despre Andrew Palau, principalul vorbitor al BucurestiFest, am gasit pe site-ul evenimentului.

Ca si ceilalti trei frati ai lui, Andrew a crescut intr-o puternica familie crestina (tatal sau fiind cunoscutul evanghelist Luis Palau). A urmat universitatea din Oregon, pe care a finalizat-o cu o licenta in Limba si Literatura Engleza. 

Andrew s-a mutat la Boston unde a lucrat la compania May timp de cinci ani. Viata lui personala s-a scufundat in abuzul de alcool si droguri. „Nu ma puteam culca daca nu eram beat si in cele mai multe seri ma prabuseam inconstient pe canapea” spune Andrew.

In 1993, Andrew si-a luat un concediu pentru a se intalni cu parintii lui in Jamaica la festivalul din Kingston. Acolo a intalnit-o pe Wendy Levy, cu care mai tarziu urma sa se casatoreasca. In timpul festivalului, viata lui Andrew a luat o noua turnura, el hotarand sa traiasca o viata crestina autentica, impreuna cu Iisus Hristos Cel Inviat din morti.

La scurta vreme dupa excursia in Jamaica, Andrew s-a intors în Portland, Oregon pentru a sluji ca asistent personal al lui Luis Palau, timp in care reflecta asupra viitorului carierei sale. Nu a avut de cautat foarte mult: implicarea in organizarea festivalurilor era un mare succes.

Dupa o serie de festivaulri organizate in Portland – Oregon, Idaho, Florida, Washington DC, Andrew Palau este acum unul dintre organizatorii BucurestiFest 2008.

Il puteti asculta duminica aceasta la Sala Dalles.

 

Update:

Poze de la BucurestiFest 2008 puteti vedea aici.


Răspunsuri

  1. […] addsalu.wordpress.com […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: