Publicat de: Adrian | august 21, 2008

Un nou training: „Mediere si Facilitare pentru persoanele care traiesc cu HIV/SIDA”

Asa cum am promis, revin cu informatii legate de noul training „Mediere si Facilitare pentru persoanele care traiesc cu HIV/SIDA”.

 

Avand in vedere faptul ca in momentul in care am postat anuntul anterior am fost contactat de mai multe persoane pentru informatii suplimentare, doresc sa precizez inca de la inceput faptul ca nu am nici o legatura nici cu organizatorii, nici cu organizarea acestui training; singurul meu rol aici consta in a populariza acele initiative pe care le consider nu doar laudabile, ci chiar utile. Prin urmare, nu va pot furniza nici un fel de informatii suplimentare; pentru acestea va trebui sa va adresati direct organizatorilor, fie la nr. de telefon/ fax din cuprinsul anuntului, fie la adresa de e-mail mentionata in aceeasi locatie.

 

So…

 

Asociatia AIDRom, cu sediul in Bucuresti, strada Halmeu 12, organizeaza in perioada 7 – 9 Septembrie 2008  Training: Mediere si Facilitare pentru persoanele care traiesc cu HIV/SIDA. In agenda trainingului au fost cuprinse teme de legislatie romaneasca si internationala in legatura cu medierea, analize si studii de caz pe specificitatea conflictelor in care sunt implicate persoanele seropozitive, exercitii de analiza a conflictului si tipuri de reactii la conflict, ateliere pe tema tipurilor de mediatori si a pasilor in mediere, simulari ale procesului de mediere pe cazuri specifice si reale.

 

Inscrierile se fac pana pe data de 2 Septembrie 2008, orele 16:00.

 

Persoana de contact: Mihail Brinzea, e-mail: instruire@yahoo.com telefon: 0751179270/  fax: 0212107255. Va rugam trimiteti e-mail sau fax cu mentiunea „doresc sa particip la trainingul Mediere si Facilitare pentru persoanele care traiesc cu HIV/SIDA”, datele dumneavoastra de contact si organizatia, formularul de intregistrare si formularul de motivatie.

 

Toate costurile sunt acoperite de AIDRom cu finantarea Fondului Global prin Romanian Angel Appeal.

 

Programul incepe Duminica la orele 17:00 si se incheie Marti la orele 15:00.

 

 

 

 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: