Publicat de: Adrian | septembrie 23, 2008

Samuel Kamaleson, din nou in Romania!

Dr. Samuel Kamaleson, originar din Madras, India, cunoscut in lumea intreaga ca pastor al pastorilor, prin conferintele si seminariile pe teme biblice tinute pretutindeni in lume, va conferentia din nou in Bucuresti, in zilele de 17 si 18 noiembrie 2008.

Ajuns pe plaiurile mioritice pentru prima oara in anul 1980, cand crestinii ii sorbeau pur si simplu fiecare cuvintel si invataturile, in general (atat de rare si de diluate in acea perioada), a ajuns sa iubeasca atat de mult Romania incat a revenit aici la fiecare doi ani, pana la caderea comunismului. Si asta in conditiile in care functia pe care o detinea era atat de solicitanta incat agenda sa era deja „batuta in cuie” cu doi ani inainte!

Experienta pastorala, profunzimea spirituala, dedicarea fata de Dumnezeu si Cuvantul Sau, precum si intelegerea profunda a vremurilor in care traim, il recomanda ca unul din cei mai de seama slujitori ai lui Dumnezeu (nu ai unei anumite confesiuni!) din generatia noastra.

Printre altele, domniei sale ii datoram aparitia primei incercari de a depasi granitele confesionale in cadrul organizational, sau institutional, prin intermediul Aliantei Evanghelice din Romania, la care, in momentele respective, au fost invitate sa adere cultele protestante si neoprotestante evanghelice din tara noastra.


Acum, Samuel Kamaleson revine cu o noua conferinta pastorala interconfesionala, in programul careia pot fi regasite urmatoarele tematici:
 
Pastrarea valorilor Imparatiei – Luni, 17 nov. 2008, si  
Implementarea viziunii Imparatiei – Marti, 18 nov. 2008.

 

Conferinta va avea loc la sediul Bisericii Betania din Bucuresti, str. Popa Rusu 22
(in spatele Hotelului Intercontinental) si va incepe Luni, 17 Nov. 2008, ora 10.00. 
 

Pentru orice detalii suplimentare puteti contacta organizatorii la adresa de email: bunavestire.office@gmail. com.

 

UPDATE: 

Datele conferintei s-au devansat!!! Astfel, Samuel Kamaleson va conferentia in Bucuresti in zilele de 14 si 15 noiembrie a.c.

De asemenea, locatia conferintei s-a modificat, probabil din ratiuni obiective, intrucat noua locatie poate gazdui mai multi participanti. Adresa la care se va tine conferinta este cea a Bisericii Sfanta Treime, din strada Prof. Iuliu Valaori nr. 20 (zona Piata Sf. Stefan – intre Piata Unirii si Hala Traian).


Răspunsuri

 1. AŞTEPTĂM CU INTERES ŞI NERĂBDARE!

 2. […] Detalii despre dr. Samuel Kamaleson si subiectele abordate in cadrul acestei conferinte gasiti aici. […]

 3. […] din Bucuresti Am postat initial programul conferintei pastorale a lui Samuel Kamaleson (aici si aici). Merita retinut insa faptul ca domnia sa nu va conferentia doar pentru pastorii si liderii […]

 4. nu STIU CE AU DE/A FACE ACESTI PREDICATORI CU RESTINISMUL AUTENTIC. nU stiu cum se face ca papa Benedict nu poate veni in romania din cauza ca Ierarhii BOR nu sunt de acord, si un balbait terchea berchea vorbest evrute nevrute
  intr/o biserica ortodoxa Bisericii Sfanta Treime, din strada Prof. Iuliu Valaori ???
  IPS Daniel ce are de spus???

 5. Eu stiu ce au de-a face „acesti predicatori cu crestinismul autentic”. Acest, de fapt, nu „acesti” predicator(i) este un crestin indian care are o experienta autentica cu Dumnezeu. A umblat in ascultare de El ani de zile. In privinta ideii de a fi „un balbait terchea-berchea” si al altor afirmatii de aceeasi factura, cred ca va permiteti cam multe. Mai ales ca nu stiti despre cine este vorba, din cate pot vedea. Mai mult decat atat, va descalificati total prin ignoranta cu care va permiteti sa comentati lucruri pe care nu le cunoasteti. Si asta in era Google…

  La urmatoarea iesire de felul acesta va trec la spam! Si o spun in cel mai ne-agresiv mod. Nu ma agresati – si nu imi agresati cititorii – cu astfel de comentarii lipsite de temei si de pertinenta!

  Multumesc anticipat pentru intelegere!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: