Publicat de: Adrian | octombrie 25, 2008

UPDATE: Samuel Kamaleson, din nou in Romania!

Datele conferintei s-au devansat, iar locatia a fost modificata!!!

Astfel, Samuel Kamaleson va conferentia in Bucuresti in zilele de 14 si 15 noiembrie a.c.

De asemenea, locatia conferintei s-a modificat, probabil din ratiuni obiective, intrucat noua locatie poate gazdui mai multi participanti. Adresa la care se va tine conferinta este cea a Bisericii Sfanta Treime, din strada Prof. Iuliu Valaori nr. 20 (zona Piata Sf. Stefan – intre Piata Unirii si Hala Traian).

Detalii despre dr. Samuel Kamaleson si subiectele abordate in cadrul acestei conferinte gasiti aici.


Răspunsuri

  1. Am primit un mesaj pe email care menţionează: Conferinţa va avea loc la sediul Bisericii Betania din Bucureşti, str. Popa Rusu 22.

    Emanuel, te rog să anunţi cît mai repede pe cineva de la Biserica Buna Vestire că site-ul lor conţine (probabil) un virus. Am intrat cu Internet Exlorer (nu cu Fire Fox) şi m-am procopsit cu virusul.

  2. Alin, asa stiam si eu si asa era vorba initial, ca acea conferinta sa aiba loc in str. Popa Rusu. Dar pastorul Vasile Talos, organizatorul conferintei, a anuntat pe o lista de discutii ca atat data, cat si locatia au suferit modificarile pe care le-am sesizat in articol.

    Multumesc pentru informatia legata de site-ul bisericii Bunavestire. Il transmit mai departe. Sper sa nu te fi afectat prea tare, mai ales ca stiu ca ai o gramada de materiale pe care le folosesti in activitatea ta (si ai activitate, nu gluma).

    Eu unul sunt Mac user… traiesc intr-o lume pasnica… fara virusi… 🙂 Keep in touch!

  3. […] 9 noiembrie Concert Agape, Paris, 14 noiembrie 2008 Întîlnire de tineret la Aleşd, 14 noiembrie Samuel Kamaleson la Bucureşti, 14-15 noiembrie Conferinţă EQUIP, Bucureşti, 14-15 noiembrie 2008 Vladimir Pustan la Dublin, 16 Noiembrie […]

  4. […] Am postat initial programul conferintei pastorale a lui Samuel Kamaleson (aici si aici). Merita retinut insa faptul ca domnia sa nu va conferentia doar pentru pastorii si liderii […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: