Publicat de: Adrian | iunie 5, 2009

Am castigat o promovare. De la Mogul!

Dap. Am castigat o promovare. De la Mogul. Recte Dan Voiculescu.

Nu, nu m-a facut director general sau presedinte. Si asta din cel putin doua motive: in primul rand, pentru ca, dupa cum bine stiti, presedintii se nasc, nu se fac. 🙂

Si in al doilea – de data voi fi putin mai serios – pentru ca nu lucrez pentru Mogul. Adica, ultima oara cand am verificat, institutia unde lucram nu fusese cumparata de vreun trust sau organizatie detinuta de domnia sa. Sau cel putin asta e impresia pe care o am… 🙂

Nu ma numar printre bursieri, insa pot spune ca „plec acasa” cu fruntea sus. Sau, mai corect spus, ca nu plec chiar cu mana goala. Am castigat un premiu de consolare. Care, la o adica, poate insemna mai mult decat o bursa de blogger (nu-i asa ca strugurii sunt acri? 🙂 ).

Dincolo de glume si de poante insa, cei care ma cunosc stiu ca vorbesc cat se poate de serios. Promovarea costa. Si inca mult. Daca e facuta de profesionisti. Iar daca e facuta de un Mogul care are multi profesionisti, atunci, teoretic cel putin, ar trebui sa fie de bine. Cel putin asta sper. Poate, cine stie, s-o gasi o modalitate sa imi public „Jurnalul de tatic”…

In fine, multumesc pentru incurajari, pentru sustinere si, nu in ultimul rand, multumesc anticipat pentru promovare. Lista cu finalistii finalistilor o gasiti aici.


Răspunsuri

  1. felicitări, conașule! mă bucur mult pentru tine 🙂 ce să zic decît… să-ți tot crească jurnalul! 😀

  2. Multumesc, conasule! Desi ieri un prieten mi-a supus atentiei si o alta perspectiva, la care inca mai reflectez…

    In orice caz, multumesc pentru urare!

    Cu prietenie,
    Adrian

  3. Bravo, şi ţie, Addsalu, şi ţie, Andrei.

    Addsalu, sîntem mîndri de tine, ai reuşit!

    Data viitoare cînd te premiază Oana Zăvoranu, la emisiunea pact cu diavoliţa sau tipul de la un Show pacatos (că Mihaela Mihălescu a plecat şi nu mai poate fi familistă la Duminica în Familie) să ne anunţaţi din nou.

    Băieţi, citiţi un pic Psalmul 1. Neapărat în picioare.

    Addsalu, dacă l-ai fi citit înainte de „impulsul ludic” nu te-ai fi bucurat acum aşa de tare că eşti băgat în seamă.

    Este important şi cine te bagă în seamă şi de ce. Ar trebui să inventăm un imn al blogărului evanghelic român, pe lîngă „Deşteaptă-te Române”, de care avem atîta nevoie

    ……. Ba, avem unul: „Privegheaţi şi vă rugaţi într-una… ”
    Tema de casă şi canon: Psalmul 1, de citi în picioare şi cîntarea Privegheaţi şi vă rugaţi într-una, de 10 ori fiecare.

    Poate nu vă mai aşezaţi pe scaunul de batjocură al voiculescului şi nu-i mai mulţumiţi pentru promovare şi lui şi altora care îşi fac treaba cu link-urile voastre.

    Spor şi la mai mare. Ne vedem la următorul con-„cursă” de şoareci.

    Bine că ai ieşit din cursă acum. Frumos ţi-ar fi stat pe locul II, între Canalie şi Alandala.

    http://www.danvoiculescu.net/blog/?p=269

    Bucură-te că ai pierdut şi că nu-i alandala cu canalia.

    Bătrînul Promovan Mogulovici Blogov

    PS. Iertaţi-mi ironia foarte acidă, dar chiar acum te-ai găsit să te bucuri, Addsalu că ai promovare, şi încă de unde, cînd ţara vuieşte de moarte.

    Sper din toantă inima că ţi-am mai domolit entuziasmul.

  4. înțeleg

  5. @Marius David – nu incerc un raspuns. Ma multumesc cu canonul. Cred in utilitatea lui.

    Desi nu sunt convins ca e acelasi lucru ca a fi premiat la emisiunea Zavorancei sau la a lui Capatos.

  6. Ma bucur ca-l avem pe fratele Marius printre noi(cei tineri).
    Avem multe de invatat.

  7. Eu mă bucur că nu-l avem doar pe „fratele Marius” printre noi și „ironia lui foarte acidă”. Ce plină de pătrățoși ar mai fi lumea!

    Eu sînt cel care l-a încurajat pe Emanuel să facă o postare în care să menționeze că blogul lui a fost remarcat.

    Felul limitat al perspectivei Pătrățosului asupra bloggingului (și a altor chestiuni) nu ar trebui să să ne facă să ne simțim neapărat vizați de o astfel de reacție aparent matură (mai știm o droaie de astfel de reacții exagerate ale lui).

    Desigur, ar trebui să luăm aminte la ceea ce ne atrage atenția. Dar o face cu atîta fanfară că eu, sensibil mai degrabă la flaut, sînt cam deranjat de trombon.

  8. Ca sa vezi, ce lume plina de „frati”! Si toti cu suficient timp liber pentru a-si mai lua, din cand in cand macar, familia la misto…online!

    Ironia nu ne prinde pe toti. Mai ales cand nu e cu un pic de sare… Apropo, mie nici nu mi se pare acida, ci doar gratuita. E devarat ca nu suntem elite, dar daca asa se traduce termenul, nu suntem interesati!

    Mai si cata agitatie, cata superioritate autoasumata!…

    Alin Cristea, subscriu, „aparent matura” reactia…

    La mai mare, addsalu, te citim! Si sper sa o faca si mogulul…

  9. Alin, Martzian, multumesc pentru sustinere! Marius, multumesc pentru critici! Elisa, multumesc pentru vizita!

    Sunt doua pozitii diametral opuse, fiecare din ele cu argumentele si contraargumentele sale.

    Eu am actionat initial, cum spuneam, din spirit ludic, insa ulterior marturisesc ca nu m-a deranjat deloc sa ma numar printre finalisti ba, chiar daca nu am castigat bursa, sa ma numar printre bloggerii pe care Mogulul a anuntat ca intentioneaza sa ii promoveze pe diferite canale.

    Resping insa categoric comparatia Dan Voiculescu – Oana Zavoranu – Dan Capatos. Primul isi are pacatele lui, si nu sunt putine, insa vorbim despre oameni de calibre diferite. Primul are o fundatie care incurajeaza tinerele talente, in general, da, este adevarat, are un trecut cu care nu m-am dat in laturi niciodata sa afirm ca nu simpatizez (ba chiar m-am numarat printre manifestantii adunati in Piata Universitatii atunci cand a fost „desfiintat” in instanta CNSAS-ul); ceilalti doi insa sunt doi indivizi de cea mai joasa speta, care abordeaza un stil asa-zis jurnalistic care nu poate decat sa ingretoseze, sa scarbeasca orice specialist care tine, fie si intr-o masura infima, la deontologia profesiei de jurnalist.

    A fost o greseala faptul ca am participat? Poate… Asa cum am spus, inca mai reflectez.

    Momentan insa nu consider ca am argumente solide pentru a imi face mea culpa sau pentru a nu mai participa la o ulterioara competitie.

    Accept insa, cum am spus, „canonul”, convins fiind ca lectura Cuvantului lui Dumnezeu nu poate fi decat benefica si bine-venita.

    Tuturor, multumesc pentru sprijin, critici si pentru ideile exprimate. La care inca mai reflectez.

  10. Addsalu, cine este acela care NU isi are propriile pacate? Sau acela dintre noi caruia NU ii ese rusine de trecut? Putem invata cateva lucruri de la fiecare om de pe planeta, inclusiv de la Mogul, pe care nu il apar si nu il stiu mai mult ca voi…

  11. Martzian,

    Azi am vazut un link catre blogul meu pe site-ul Mogulului. Sub textul: „Promovez”. Fara obligatii, fara sa imi ceara nimic in schimb. Doar ma promoveaza, cum a spus. Pot sa nu fiu multumitor pentru asta?

    Ei bine, spre iritarea unora, o spun totusi: multumesc Mogulului pentru aprecieri si pentru promovare. Punct.

    Adrian

  12. Addsalu: Super.

    Asta as face si eu. Si ma bucur pentru tine. Si pentru cei care vor intra pe blogul tau, urmand calea aceea. Semnul exclamarii. 😛

  13. Multzam de vizita, Mia!

  14. Mda …si frumos
    si destept
    si promovat
    si devreme acasa,
    ce mai …un bloger de succes
    si e normal,
    asadar ,
    sa fie si iubit si contestat.
    Noroc cu ochelarii de eclipsa
    ca …,,mindru-n toate cele”
    e Maria Sa ,blogerul…
    te felicit si
    ma rog spre binecuvintarea
    tatalui si a haiducului…


Lasă un comentariu

Categorii